• home3
  • home1
  • badkamer6

Het juiste adres

HKB-Bouw staat voor Hét Klussen en Montagebedrijf, al ruim 18 jaar het adres voor vertrouwd bouwen, renoveren en verbouwen van badkamers, keukens, toiletten, dakkapellen enz. 

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak of advies >>

You are here: Home

Welkom bij HKB bouw,

HKB staat voor Hét Klussen en Montagebedrijf en is gespecialiceerd in het plaatsen van badkamers, keukens en toiletten. Het bedrijf bestaat al ruim 18 jaar en werkt uitsluitend met erkende vakmensen. HKB Bouw is lid van VLOK (Vereniging Landelijk Orgaan Klusbedrijven) en in bezit van Veiligheids Certificaat  Aannemers (V.C.A). 

Bent u op zoek naar een vakman voor  de verbouw van uw badkamer, keuken of toilet, of wilt u begeleiding van uw bouw of verbouw van uw woning, dan bent u bij HKB Bouw aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Heeft u concrete plannen

voor een verbouwing, vraag dan GRATIS en vrijblijvend een offerte aan. Vul uw gegevens in en ik neem contact met u op om uw persoonlijke wensen te bespreken. U ontvangt dan snel en vrijblijvend een passende offerte.  

Vraag offerte aan >>

Bouw en verbouw

Bij nieuwbouw of renovatie

van uw badkamer of keuken komt vaak veel kijken. Niet alleen indeling, maar ook wat kan er wel en niet in je huis, waar zitten de leidingen. Een goede voorbereiding is essentieel, maar waar begin je? Graag ...

Lees verder over bouw en verbouwplannen >>

VLOK-Logo

HKB Bouw werkt uitsluitend

met vakmensen. Het verbouwen van een badkamer, of keuken is vaak een investering voor een langere periode. U wilt daarom dat dit goed en vakkundig gebeurt. Daarom...

Lees verder >>

accesoires4Er gaat een hoop tijd zitten
in het uitzoeken van een nieuwe badkamer. Omdat dit over het algemeen geen dagelijkse klus is heeft u hier vaak wat hulp bij nodig. Voor een goed en eerlijk advies stuur ik mijn klanten daarvoor graag naar Meijer Tegels en Sanitair in Nieuw-Vennep.

Met een groot assortiment tegels en sanitair zijn zij al ruim 30 jaar een begrip in de regio, bijna alle tegels en een groot deel van het sanitair zijn direct leverbaar uit eigen voorraad. Met meer dan 50 badkameropstelling en meer dan 60 vloervlakken met plavuizen en een ruim assortiment wandtegels, is er voor iedereen een keuze te maken.

Klik HIER >> om alvast een gevoel te krijgen bij het bedrijf en hun werkwijze.

 

 

 

 

Een echt mooi resultaat zit in de details.....

Tweets HKB Bouw

Twitter response: "Could not authenticate you."

Reacties van klanten

Free business joomla templates

Distributed by SiteGround

Vind ons op Facebook
Volg ons